WIE IS…

ROP WOESTHOFF?
Mijn naam is Rop Woesthoff, eigenaar van Wi LogiZ | P&O-Rob 1advies. Als P&O/HR(M)-professional heb ik brede ervaring op P&O-gebied met zowel MKB-bedrijven als multinationals. Ik heb mij de laatste jaren verder gespecialiseerd in verzuimreductie en loopbaan-, re-integratie- en 2e spoorcoaching.

2010 Wi LogiZ | P&O-advies
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de HAN (HBO P&O) te Arnhem en heb ik verschillende functies op dit gebied vervuld. Ik ben in dienstverband onder andere opleidingsfunctionaris, HR-adviseur en KVGM-coördinator geweest bij landelijke en internationale ondernemingen. In 2010 heb ik Wi LogiZ | P&O-advies opgestart en ben ik als zelfstandig ondernemer aan het werk. Ik heb opdrachten uitgevoerd voor MKB-bedrijven en een grote regionaal opererend SW-bedrijf.

Vanaf 2013 werk ik vanuit Arnhem, Elburg en Zwolle. Van hieruit voorzie ik ZP/ZZP’ers en het MKB op de Veluwe en in de regio Zwolle van het juiste P&O-advies.

VISIE EN MISSIE

De mens centraal
Ik zie uw mensen als de belangrijkste factor in uw onderneming.
visieHet is voor mij een uitdaging om op een praktische manier een evenwicht te zoeken en te vinden tussen uw ondernemingsbelang en het belang van uw mensen. Op deze manier kunt u met uw medewerkers op de juiste manier aan uw ondernemingsdoelstellingen werken.

Continuïteit
Mijn werkzaamheden vinden met èn voor uw mensen plaats met als doel uw mensen en uw onderneming nog beter op elkaar af te stemmen.
Daarmee kunt u een nog hoger rendement uit uw mensen halen, direct op de kosten besparen èn de continuïteit van uw onderneming waarborgen. Dat maakt mijn vak nou zo leuk!

MEER WETEN?
Ik ben bereikbaar op nummer: 06 2306 0745 of per e-mail: rop.woesthoff@wilogiz.nl.