Werkwijze


Intake
werkwijzeAls u een vraag of probleem heeft op personeelsgebied of als u uw personeelsbeleid wilt vormgeven of actualiseren, bij Wi LogiZ bent u op het juiste adres.
De eerste stap die ik altijd zet, is de intake. Hiermee kader ik uw wensen af en op basis daarvan stel ik een offerte voor u op met de doelstellingen, mijn aanpak en een tijdpad. Zo krijgt u een aanpak op maat en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Het is ook mogelijk om een P&O-abonnement af te sluiten. Voor een vast bedrag per maand bent u gegarandeerd van een aantal uren of dagdelen P&O-ondersteuning per maand.

Voor MKB en ZZP/ZP
Mijn dienstverlening is gericht op MKB-bedrijven tot circa 100 medewerkers zonder eigen P&O- of HR-adviseur. De producten van de HR-paraplu zijn afzonderlijk inzetbaar, maar ook als totaal voor een goed personeelsbeleid voor de komende jaren .

Ook voor ZP/ZZP’ers die door groei medewerkers willen aannemen of inhuren kan ik adviseren wat de beste stappen zijn om tot personele groei te komen. Hiermee heeft u een goede basis om uw groei op een verantwoorde manier tot stand te laten komen.

Werkgebied tussen A28 en A50
Ons werkgebied concentreert zich rondom de A28 van Amersfoort tot en met Zwolle, een deel van Flevoland en van Zwolle via de A50 tot en met Arnhem. Ik werk vanuit Arnhem, Elburg en Zwolle of direct bij u op de locatie. Natuurlijk ondersteun ik u ook als u elders in het land gevestigd bent.

Onze HR-paraplu
Om u op de beste (maatwerk)manier op personeelsgebied te kunnen ontzorgen, heb ik samen met mijn collega’s van HR4result de HR-paraplu ontwikkeld. Onze paraplu bestaat uit 8 praktische producten: HR-PARAPLU.